Home » Mer Roulette

Mer Roulette

Det var länge sedan jag uppdaterade sidan och tänkte att det började bli dags nu igen. Den här gången tänkte jag titta lite närmare på roulette och bonusar till spelet. Roulette är ju, tyvärr, designat så att huset har en liten fördel när man spelar. Det innebär att man i långa loppet kommer att gå minus på roulette om man inte, fuskar, har legat med fru fortuna som gjort att lyckan är för alltid leende mot dig eller om du inte har en bonus som du spelar in. Alternativ ett är inget att rekommendera. Faktum är att det inte bara är i roulette man inte bör fuska, man bör aldrig fuska någonsin. Så, då har vi sagt det. Naturligtvis är det alternativ tre jag förespråkar. Att man spelar med en bonus.

En omgång i roulette sätts igång med att croupiern börjar snurra kulan mot den roterande skålen. Vad som händer där är helt upp till dig och till slumpen. Det fina med att spela roulette med en bonus är att man kan tjäna pengar på sitt spel. Det finns också långa listor med vad man får för bonus på olika siter. Vilket gör att sannolikheten att du förlorar pengar minskar och istället har godare chanser att tjäna pengar varje gång croupiern börjar snurra kulan.

Kom ihåg att alltid läsa igenom terms and conditions noggrant innan du börjar spela. Det är nämligen ofta så att insatserna när man spelar roulette inte oavkortat går till att uppfylla omsättningskraven, utan att bara en del av det man spelar för räknas. Om vi gör det väldigt enkelt och säger att 50% av insatserna i roulette går till omsättningskraven, och att man måste omsätta 1000 kronor för att låsa upp bonusen. Normalt sett hade det räckt med att man spelar 10 omgångar där man satsar 100 kronor per omgång. Men eftersom bara 50% av omsättningen räknas här i vårt fiktiva exempel så behöver man istället omsätta 2000 kronor. Det här är viktigt att veta i förväg och därför måste man alltid se till att läsa igenom villkoren för bonusar innan man tar dem och börjar spela med dem.